DiV RADIO PRIJEDOR

0
635
div radio prijedor

Div Radio Prijedor – U sklopu FreeMedia d.o.o. Prijedor, 16.maja 2018.godine, počela je sa radom nova, lokalna radio stanica – DiV radio.

Muzički format radija je samo narodna muzika. Svojim signalom pokriva područje grada Prijedora i kompletnu prijedorsku regiju (Kozarska Dubica, Novi grad, Oštra Luka,…) sa preko 100.000 potencijalnih slušalaca.

DiV radio Prijedor je stanica, koja proizvodi i emituje cjelodnevni program: zabavno-muzički i informativni. Posjeduje savremenu studijsku i emisionu opremu i vlastiti prostor.

Div Radio Prijedor – Najveći hitovi narodne muzike

div radio prijedor
div radio prijedor

Slogani “Najveći hitovi narodne muzike“ i “Tvoj grad, tvoj radio” najbolje oslikavaju viziju i misiju DiV-a, koji je kao javni medij zaista postao dio grada Prijedora, sinonim za ležerno, ali pravovremeno informisanje o lokalnim zbivanjima uz odličnu, interesantnu i ponekad zaboravljenu muziku i sjajne mlade ljude koji iz dana u dan daju svoj doprinos uspješnosti ove mlade radio stanice.

  10 Najslušanijih radio stanica Crne Gore

Div Radio Prijedor Uživo na Radiostanica.ba

U kratkom vremenskom roku DiV radio je u potpunosti ispunio cilj i svrhu djelovanja, a to je informisanje, edukovanje i povezivanje zajednice.

No station found for id (60814)!

Slušanost je u konstantnom porastu, kao i broj pratilaca na Facebook stranici. Izvan BiH, širom svijeta, nemali je broj slušalaca preko live streaminga.

div radio prijedor
div radio prijedor

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!