5 Najslušanijih bh radija u Septembru

0
619
najslusanijih bh radija

Donosimo vam listu pet najslušanijih bh radija u mjesecu Septembru 2022.

Bosna i Hercegovina spada među zemlje sa najviše radio stanica po broju stanovnika tako da često možete čuti da je “BH fm nebo pretrpano“.

Kako god, mi donosimo realnu statistiku najslušanijih bh radija po statistici na web sajtu SlusajteRadio.rs u mjesecu Septembru 2022. godine.

RSG Radio

Radio Stari Grad (RSG RADIO)je jedna od najslušanijih radio stanica u Bosni I Hercegovini pa ne čudi da je u vrhu najslušaniji bh radija na našem portalu.

RSG Radio Muzika koju najvise volite

RADIO TNT TRAVNIK

TNT Radio Travnik je najstarija lokalna radio stanica najpopularnije lokalne radijske mreže u BiH. Pored Travnika, tu su TNT Tuzla, TNT Zenica i Radio TNT Sarajevo.

RADIO DŽUNGLA

Radio Džungla iz Doboja počeo je sa radom 22. decembra 1997. godine. Ovaj radijski bend je jedan od najpopularnijih u Bosni i Hercegovini. Prepoznatljiv radijski program uz mnogo dobre muzike.

RADIO SARAJEVO

Radio Sarajevo jedan je od najčitanijih internet news portala u Bosni i Hercegovini. Urban muzički miks kakav dolikuje glavnom gradu i prepoznatljivi radijski programi čine Radio Sarajevo omiljenom stanicom kod mnogih bh. građana.

ANTENA RADIO JELAH

Antena Radio Jelah je jedan od pionira nezavisne radijske scene u Bosni i Hercegovini. Iako dolaze iz malog mjesta pokraj Tešnja, Antena radio Jelah je slušan širom BIH i dijaspore.

RADIO KALMAN

Kalman radio je tim izuzetno profesionalanog i perspektivnog kadra koji je ovu medijsku kuću učinio jednom od najuspješnijih radio stanica u BIH, a koja egzistira od 1997.god.

Kalman Radio Jedini narodni radio u Bosni i Hercegovini.
najslusanijih bh radija
5 najslušanijih bh radija u septembru