Radio Bihac – Najstariji radio u Krajini

0
656
radio bihac uzovo

Radio Bihac najstarija je medijska kuća na području Unsko-sanskog kantona.

Sa radom smo počeli davne 1966. godine. Od tada do danas ovaj medij neprestano raste, mijenja se i prati savremene tokove osvajajući vaša srca.

Ponosni smo na viziju tadašnjih osnivača koji su prije 50 godina u našem gradu postavili temelje novinarstva kroz radio, sedmični list «Krajina» i nešto kasnije TV Bihać. Prvi put Radio Bihać se u eteru oglasio 28. marta 1966. godine tačno u podne.

Programski sadržaji iz oblasti kulture, ekonomije, ekologije, obrazovanja, sporta i drugih društvenih dešavanja svakodnevno su u našem programu.

No station found for id (35604)!

Radio Bihac Frekvencije

Program Radio Bihac live – Bihaća se emitira 24 sata dnevno na frekvencijama 94.7 i 92.3 MHZ i pokriva područje Grada Bihaća.

Zbog povoljnog geografskog položaja, naš radio se pored Bihaća sluša i na području općina: Cazin, Bužim, Bosanska Krupa, Velika Kladuša, Prijedor i jednog dijela Ličko-senjske županije, odnosno Republike Hrvatske.

  RADIO SEDMICE: Radio Bobar Bijeljina Online
radio bihac
radio bihac – najstariji radio u krajini

Raido Bihać Slušatelji

Našu blagovremenost i prisutnost na terenu prepoznali su i slušatelji i danas smo najslušaniji radio u regiji. Upravo zato, svakodnevno se trudimo biti u pravo vrijeme na pravom mjestu i za vas, naše vjerne slušatelje donosimo uzbudljive priče o interesantnim društvenim dešavanjima.

Uz zvuke najljepše muzike, i vama godinama poznate glasove naših voditelja cilj nam je zadržati vašu pažnju i simpatije na našim radio talasima.

Želimo vam prvi poželjeti dobro jutro i posljednji kazati laku noć. Kroz naše novinarske priče sa terena želmo vas prvi informirati o svemu što vas zanima.

Stoga ćemo sve vaše primjedbe, pohvale i prijedloge, sa zadovoljstvom uvažiti.

Slušaj radio Bihac preko interneta na slusajteradio.rs

radio bihac
radio bihac uzivo slusanje

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!